Privatlivspolitik – indsamling af og anvendelse af personoplysninger



Behandling af personoplysninger 


I forbindelse med dit køb hos YogaLiv, indtaster du dine personoplysninger, herunder dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer, betalingsoplysninger samt information på indkøbte varer.
 
Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Vi opbevarer dine personlige oplysninger, i overensstemmelse med dansk køb- og markedsføringslov. 
 
Når du har bestilt i webshoppen, med levering til din adresse, vil oplysninger som dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, blive udleveret til vores fragtfirmaer med henblik på levering af din bestilling.

Ved betaling med Dankort og kreditkort sker registrering via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres.

Datasikkerhed

YogaLiv vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (Nets, DIBS) og til håndtering af dine køb (E-Conomic).

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring og sletning


Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

YogaLiv

CVR-nr. 30339649
Skibstrupvej 12 B, 3100 Hornbæk
E-mail: info@yogaliv.yoga

Hvis der er fejl i vores oplysninger, har du ret til at få dem rettet, så vi har de rigtige, desuden har du ret til at få udleveret oplysningerne. Ønsker du at udnytte din ret til ændring eller begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger, kontakter du os ved at skrive til os på info@yogliv.yoga.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning til info@yogaliv.yoga.

Hvis du ønsker at klage over YogaLivs behandling af dine personoplysninger, skal du kontakte Datatilsynet:

Borgergade 28,5., 1300 København

Telefon 33 19 32 00

Mail: dt@datatilsynet.dk.